Δευτέρα, Ιανουαρίου 7

«Έντονη» απάντηση του Θεού στον Αντώνη Σαμαρά

Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης για το prtotagon.gr


Σε «κρίσιμο» σημείο, βρίσκονται κατά τα φαινόμενα, οι σχέσεις ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον Συνεργάτη του, καθώς ο Μεγαλοδύναμος θεωρεί πως ο Αντώνης Σαμαράς, του μετακυλά συνέχεια κυβερνητικές ευθύνες που δεν του αναλογούν

Ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσε η ιαπροσδόκητα οργισμένη απάντηση του Θεού, σε μια ακόμα έκκληση ρουτίνας για βοήθεια, από τον Αντώνη Σαμαρά, στις δηλώσεις του, μετά ακριβώς από τον εορτασμό των Θεοφανείων στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ο Ύψιστος, μόλις απομακρύνθηκαν οι κάμερες, επέστρεψε με βίαιο τρόπο το περιστέρι που είχε απελευθερώσει πριν από λίγο ο έλληνας πρωθυπουργός, ενώ σχημάτισε με τους κεραυνούς τη φράση «μη μου ξαναμιλήσεις», δείχνοντας με τον τρόπο αυτό, την ρήξη στις σχέσεις τους.

Σε ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Καρατζαφέρης, καταφέρθηκε εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, ισχυριζόμενος ότι του έκλεψε το εκπαιδευμένο περιστέρι που είχε καθήσει πριν από χρόνια, επάνω στο κεφάλι του.  

Κύκλοι του Μαξίμου πάντως, προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το επεισόδιο, υποστηρίζοντας ότι οι σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον Θεό, παραένουν φιλικές και πως ό,τι συνέβη, οφείλεται σε παρεξήγηση αφού πιθανότατα λόγια του Έλληνα πρωθυπουργού, δεν αποδώθηκαν σωστά από τον μεταφραστή και παρερμηνεύθηκαν.
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Πηγή : protagon.gr


Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *