Παρασκευή, Μαΐου 30

Μήνυμα . Όλοι τελικά έλαβαν το μήνυμα .


Μήνυμα .
Όλοι τελικά έλαβαν το μήνυμα .
Έτσι είπαν κι έτσι πιστεύουν, όμως πάντα. Υπάρχει όμως και η άλλη όψη των πραγμάτων.
Ας ξεκινήσουμε από τους μεγάλους νικητές του ΣΥΡΙΖΑ.
Μα τι λέω;
Οι μεγάλοι νικητές ήταν η Χ.Α κι όμως δεν άκουσες μεγάλες κουβέντες από αυτούς παρά μόνο να εκφράζουν το δίκαιο ( θα μου επιτρέψετε ) αίτημα και ερώτημά τους, εάν τελικά είναι νόμιμο κόμμα ή όχι.
Εάν είναι νόμιμο , προς τι η τόση φασαρία και αν είναι παράνομο … ποιός ο λόγος που επέτρεψαν την συμμετοχή του στην εκλογική αυτή αναμέτρηση;
Ποιοί παίζουν τελικά με ποιούς;
Ο λόγος που αυξάνουν το ποσοστό τους είναι φανερός και αναρωτιέμαι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διορθώνει τον μεταναστευτικό παράγοντα πολίτικης του, για να έχει ένα ποσοστό σήμερα που δεν θα μπορούσε κανένας να αμφισβητήσει σαν κόμμα ικανό και δυνατό να κυβερνήσει.
Με αυτό τον τρόπο θα χαμήλωνε το ποσοστό και της Χ.Α.
Ίσως τελικά να έχω λάθος, αλλά τα κουκιά πιστεύω έτσι δείχνουν.
Πάμε παρακάτω.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για άλλη μια φορά επιδεικνύουν την συντροφικότητα και αλληλεγγύη που έχουν το ένα για το άλλο και μάλιστα τώρα θέλουν από την ΝΔ, να φανεί πως το ΠΑΣΟΚ κάνει το κουμάντο ακόμα και στο θέμα ανασχηματισμού.
Το μήνυμα που έλαβαν λέει, ήταν να σταματήσουν την σφαγή των Ελλήνων και το κατάλαβαν τώρα.
Εγώ θα ρωτήσω κάτι που δεν ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.
Και τόσο καιρό που ήσασταν;
Έπρεπε να πάρετε αυτά τα ποσοστά και οι δυο μαζί, για να αποφασίσετε ότι δεν αντέχει άλλο ο Έλληνας την πολιτική <<παίρνω κεφάλια και όπου βγάλει >>;

Δεν ολοκλήρωσα για το ΣΥΡΙΖΑ όμως.
Καλά ρε παιδιά τα πήγατε καλά στης Ευρωεκλογές , στις Δημοτικές , τι ήταν αυτό;
Ένα κόμμα που ήρθε πρώτο στις μεν εκλογές, γιατί τα πήγε χάλια στις δε εκλογές;
Κάποιο πουλάκι μου είπε πως υπήρχαν πολλές διαπλοκές.
Είναι αλήθεια τελικά και γιατί;
Για το ΚΚΕ δεν θα πω τίποτα και πιστεύω ότι δεν έχει να πει κανένας τίποτα, όσο θα επιμένουν στις απόψεις τους τα τελευταία 50 χρόνια.
Αυτοί έχουν διαγράψει τα ημερολόγια και δεν γνωρίζουν ότι έχουμε 2014 και όχι ( να μην πω ) ….
Μην μου το κάνετε αυτό και επιμένετε να γράψω για το Ποτάμι.
Ένα θα πω, ότι εάν το πάρουν χαμπάρι οι Πακιστανοί, οι Ρουμάνοι , οι Ρώσοι και ένα σορό άλλοι αλλοδαποί, ότι μπορούν να εγγραφούν όλοι σε αυτό το κόμμα χωρίς κανένα πρόβλημα και ότι μπορούν να πάρουν και την προεδρία του κόμματος, με δημοκρατικές διαδικασίες, βάση του καταστατικού τους … θα γίνει το έλα να δεις.
Και αυτό δεν το ρώτησε κανένας δημοσιογράφος, σε καμία από όσες συνεντεύξεις έδωσαν, με τα ελάχιστα χρήματα που διέθεσαν για την πολιτική τους παρουσία, από τα κουπόνια των συνδρομητών.
Θα αναφέρω λίγο την Ελιά, που με την παρουσία της σαν εκπροσώπηση συνασπισμού κομμάτων και όχι μόνο του το ΠΑΣΟΚ όπως μας είχε συνηθίσει, αποδεικνύει ότι δεν έχει πλέον το κουράγιο να σταθεί μόνο του, πάρα μόνο με πατερίτσες που από αλλού την ζητούσε και από αλλού του ήρθαν.
Πάμε λίγο στους Ανεξάρτητους Έλληνες πριν γράψω για την ΔΗΜΑΡ που βυθίστηκε στην ανυπαρξία, με το μήνυμα που έλαβε, ότι συνέβη η ήττα του, επειδή αποχώρισε λέει από την κυβέρνηση κι όχι επειδή συμμετείχαν σε αυτή..
Άσε τους, αυτοί θα καταλάβουν όταν θα μεγαλώσουν.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αναρωτιούνται τι φταίει και θα το ψάχνουν στο πόσο δεξιοί εκφράζονταν μερικοί και κάποιοι άλλοι με φιλότιμες προσπάθειες που παραμένουν ακόμα ( για να μην χαθεί η φιλότιμη προσπάθεια ένωσης όλων των τάξεων) θα προσπαθούν να τους πείσουν ότι πρέπει να ξεχάσουν την Δεξιά και να δουν αυτό που λέει ο πρόεδρος τους… για ενωμένους Έλληνες η μη.
Οι παραμένοντες θα κατηγορούν τους αποχωρήσαντες ως προδότες και πάει λέγοντας.
Θα ξαναπούν ότι φταίει ο πόλεμος που κάποιοι κάνουν και όχι η απραξία τους και η ανικανότητά τους να βγάλουν υποψήφιους Δημάρχους παντού.
Εγώ για να πω την αλήθεια θα ήθελα όλοι να είχαν καταλάβει το πραγματικό μήνυμα που τους έστειλαν τα πρόβατα ( όπως ονομάζουν τους ψηφοφόρους ), για να μην μπαίνουν στον κόπο ορισμένοι, να στήνουν άλλες πολιτικές παρουσίες, με σκοπό να βρεθεί μια διέξοδος από αυτή την άθλια κατάσταση .
Η κατάσταση μέρα με την ημέρα χειροτερεύει και αυτοί το βιολί τους βρίζοντας ο ένας τον άλλον ( οι παραμένοντες με κάποια ποσοστά ) και οι άλλοι που έχασαν τα ποσοστά τους, να ψάχνουν αλλού γι αλλού την πραγματική αιτία της καταστροφής τους.
Όσο κύριοι θα ψάχνεται πως θα φτιάξετε ένα κόμμα ή κίνημα και όχι την Ελλάδα, έχετε χάσει το παιχνίδι.
Και καλά εσείς τα θέλατε, αλλά οι ψηφοφόροι σας τί φταίνε;
Η Ελλάδα τί φταίει;
Πάρετε χαμπάρι καλά ότι όσο δεν δίνεται σημασία στην Ελλάδα και την κατάντια του Έλληνα αλλά μόνο στο δικό σας χάλι, ένα Έθνος πάει κατά διαόλου και δεν θα έχετε τίποτα στο τέλος για να σας ψηφίσει .
Χαράλαμπος Μπάστας
Ιδρυτής και πρόεδρος
Ενωμένη Κίνησις Ελλήνων.
( ΕΝ.Κ.Ε )
Ερευνητής συγγραφέας.


Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *