Παρασκευή, Οκτωβρίου 3

ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙΣ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ! 4 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ..!!!!

Από: http://fashion-cover.monadiko.gr/2014/10/4.html



Εάν κάθε φορά που πρέπει  να κάνεις μια οποιαδήποτε δουλειά καταλήγεις να κυνηγάς ένα χνούδι στο μαξιλαράκι του καναπέ, συνέχισε την ανάγνωση!
Πολύ συχνά όταν πρέπει να φέρεις εις πέρας μια σημαντική δουλειά υπάρχει κάποιος ο οποίος σου την έχει αναθέσει και σου έχει βάλει όρια (καθηγητής, αφεντικό κτλ), αυτό που συμβαίνει στην περίπτωση αυτή είναι ότι σου δημιουργείτε άγχος το οποίο σε κάνει να την αναβάλεις συνεχώς και να κάνεις οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτή. Ναι δεν λέω, σου έχουν λείψει οι θείες σου από το χωριό (τις οποίες μπορεί να μην θυμάσαι καν πως τις λένε καλά καλά) και  θες να τους τηλεφωνήσεις, επίσης μπορεί  το σπίτι να χρειάζεται  επειγόντως γενική καθαριότητα, και τα φυτά στο μπαλκόνι σου μεταφύτευση. Ας μη γελιόμαστε, μάλλον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για όλα αυτά!!
Έκατσα, λοιπόν, και προβληματίστηκα για το γεγονός ότι κάθε φορά που πρέπει να κάνουμε μια δουλειά (κυρίως όταν μας την έχουν επιβάλει) βρίσκουμε άλλες εκατό πέρα από αυτή και κατέληξα στα παρακάτω βήματα για να στρωθείς στη δουλειά.
1)      Κάνε έστω μια μικρή αρχή
Για να μπεις στη διαδικασία να ξεκινήσεις και να φέρεις εις πέρας την «αποστολή» σου θα πρέπει από κάπου να ξεκινήσεις. Προτείνω να ξεκινήσεις από το πιο απλό που πρέπει να κάνεις. Για παράδειγμα, άνοιξε τον υπολογιστή αν σχετίζεται με τη δουλειά σου, ή σήκω και πήγαινε να ρίξεις λίγο νερό στο πρόσωπό σου εάν πρέπει να πας σε εξωτερική δουλειά. Βάλε τον πρώτο και μικρότερο στόχο και συνέχισε σιγά σιγά ως που σίγουρα θα «πάρεις μπρος».
2)      Βρες το χρόνο που χρειάζεσαι 
Δεν έχεις χρόνο?? Δικαιολογίες!!!! Βγες από το Facebook,κλείσε τις σελίδες με τις ειδήσεις της ημέρας, σβήσε την τηλεόραση, μην πας στο καφέ που σε κάλεσαν και θα βρεις σίγουρα χρόνο. Το ξέρω είναι δύσκολο αλλά πρέπει να επιδείξεις αποφασιστικότητα και πυγμή. 
3)      Δεσμεύσου!!
Ανακοίνωσε πως θα το κάνεις στη μάνα σου,  στην-ον κολλητό-η σου, στον-ην σύντροφό σου. Αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει γιατί σίγουρα κανείς δεν θέλει να φαίνεται αφερέγγυος στους άλλους.
4)      Πίστεψε στον εαυτό σου
Μπορείς να το κάνεις και το ξέρεις. Πίστεψε το και ξεκίνα!!
Γράφει η
Ραφαέλα Παπαδοπούλου



Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *