Τρίτη, Οκτωβρίου 21

ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ…ΑΠΛΑ…ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ!

Από: http://fashion-cover.monadiko.gr/2014/10/blog-post_21.html

Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος λέει το γνωστό άσμα… Εν μέρει ναι, το παραδέχομαι, είμαστε ώρες ώρες  αψυχολόγητες αλλά όχι σε όλα! Η ψυχολογία και η ευτυχία μιας γυναίκας  δεν είναι ένας δρόμος δύσβατος που καταλήγει σε αδιέξοδο γιατί σε μια σχέση αυτό που κυρίως την κάνει ευτυχισμένη είναι η καθημερινή απόδειξη της αγάπης σας με απλές πράξεις. Πιστέψτε με, θα κάνει και αυτή το ίδιο!!
ΔΕΙΞΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ
Ένα απρόσμενο μήνυμα μέσα στη μέρα, ένα απλό σ’ αγαπώ, ένα φιλί και μια αγκαλιά χωρίς λόγο… Ενδείξεις τρυφερότητας και αγάπης! Μικρές κινήσεις που θα της φτιάξουν τη διάθεση και θα την κάνουν σίγουρα να χαμογελάσει.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΓΙΑ ΚΕΙΝΗ
Οι άντρες που μαγειρεύουν πάντα φαίνονται  στα μάτια μας ανώτεροι. Ένα δείπνο – έκπληξη σε μια σημαντική σας στιγμή ή ακόμα και χωρίς λόγο, μετά από μια κουραστική μέρα, θα την κάνει ευτυχισμένη. Η όμορφη ατμόσφαιρα και η προσωπική δουλειά του άντρα της, της δείχνει πως την αγαπά.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ ΤΙΣ «ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
Αυτό μπορεί να χαλάσει μέσα σε μια μέρα την ηρεμία σας. Θα ήταν χρήσιμο να σημειώσεις τα γενέθλιά της , τη γιορτή της και την επέτειο σας ώστε να αποφύγετε τα χειρότερα. Λίγοι άντρες συγκρατούν τέτοιες ημερομηνίες, γίνε ένας από αυτούς και θα φαίνεσαι στα μάτια της ο σούπερ – σύντροφος!!
ΔΩΣΕ ΤΗΣ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ
Η γυναίκα χρειάζεται πάντα λίγο χρόνο για τον εαυτό της, μόνη της. Πρότεινέ το εσύ… ναι καλά διάβασες! Πρότεινέ της να πάει για ποτό με της φίλες της ή μια μονοήμερη εκδρομή με την παρέα της. Δείξε πως της έχεις εμπιστοσύνη και νοιάζεσαι για την προσωπική της διασκέδαση.  Η έγκρισή σου πάνω σε ένα τέτοιο ζήτημα μπορεί να την κάνει να νιώσει ελεύθερη και πλήρης που σε έχει δίπλα της.
ΒΓΕΙΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Μπορεί να είστε πολλά χρόνια μαζί και όπως είναι φυσιολογικό έχετε μόνο αναμνήσεις από τον πρώτο καιρό. Φέρτες στο προσκήνιο.  Ακόμα και αν ζείτε μαζί μπορείς πάντα να της κλείσεις ραντεβού σε ένα μπαράκι, για παράδειγμα. Αυτό θα ζωντανέψει τις μνήμες του πρώτου καιρού και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος!!
ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΑΛΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ
Για όλα υπάρχει νόμος, για τα μάτια όχι όμως. Δεκτό! Κανείς δεν μπορεί να ελέγχει συνεχώς τα μάτια του, αλλά τουλάχιστον μη το κάνεις κατ’ εξακολούθηση και επίτηδες. Γιατί από ένα σημείο και μετά δεν έχει να κάνει με ζήλεια αλλά με προσβολή. Σκέψου να στο έκανε εκείνη, πώς θα ένιωθες;;;
ΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ
Η ερωτική ζωή σε ένα ζευγάρι είναι  το Α και το Ω. Το ξέρω κι εγώ το ξέρεις κι  εσύ, το ξέρουν όλοι. Η φαντασία σου σ’ αυτό το θέμα και η προσπάθεια αναθέρμανσης του πάθους σας σου δίνει τόση γοητεία που δεν μπορείς να φανταστείς. Διεκδίκησέ τη ακόμα κι αν είστε χρόνια μαζί…      
ΚΑΝΕ ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΑ
Τα περίφημα κομπλιμέντα είναι αποκλειστικά δημιουργημένα για το ωραίο φύλλο. Πες  της πόσο όμορφη είναι ή πόσο της πάει αυτό που φόρεσε. Θα της δώσεις αυτοπεποίθηση και αυτό θα την κάνει σίγουρα ευτυχισμένη. Μια γυναίκα όταν νιώθει όμορφη και ελκυστική είναι και χαρούμενη.
ΜΙΛΗΣΤΕ
Συζητήστε για το πώς ήταν η μέρα της ή για οτιδήποτε άλλο. Είναι σημαντικό για όλους μας να νιώθουμε πως μας ακούν και μας προσέχουν. Η γυναίκα σου θα αισθανθεί όμορφα αν δει πως σε αφορά να ακούσεις «τα δικά της».
ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ
Σημασία δεν έχουν τα χρήματα αλλά η σκέψη. Κάνε ένα δώρο χωρίς να υπάρχει λόγος. Ακόμα και ένα λουλούδι θα την κάνει χαρούμενη. Πρόκειται για μια κίνηση που θα κάνει ξεχωριστή την ημέρα της, καθώς ένα δώρο μπορεί να επιβεβαιώσει τον έρωτα του συντρόφου της.
ΚΑΝΤΕ ΑΣΤΕΙΑ
Τα αστεία φέρνουν γέλιο και το γέλιο μας κάνει όλους ευτυχισμένους. Ο άντρας με χιούμορ είναι  το φετίχ κάθε γυναίκας. Γελάστε μαζί, διασκεδάστε με αστεία και θα έχετε μια όμορφη σχέση.
ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ
Ένα ρομαντικό δείπνο, μια βόλτα στην παραλία, η θέα με πανσέληνο είναι μερικά πράγματα που τη γοητεύουν. Όλες οι γυναίκες έχουν ανάγκη που και που από ρομαντισμό άσχετα αν είστε καιρό μαζί.
Είναι μικρά καθημερινά πραγματάκια που κάνουν πάντα μια γυναίκα να χαμογελά και αν χαμογελά εκείνη και αισθάνεται πως τη φροντίζεις και τη νοιάζεσαι ακόμα και μετά από χρόνια σίγουρα θα κάνει τα πάντα για να είσαι και εσύ ευτυχισμένος. Οι σχέσεις θέλουν φαντασία και προθυμία για να επιβιώσουν. Η ρουτίνα και η καθημερινότητα είναι αναπόφευκτη  αλλά με μικρές πινελιές μπορεί να γίνει πιο γλυκιά και από το πάθος του πρώτου μήνα.
Γράφει η
Ραφαέλα Παπαδοπούλου


Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *