Σάββατο, Μαρτίου 23

Επιλογή Ειδήσεων για Θέματα Γνώμης στην Ελλάδα, 23 Μαρτίου 2019.

 

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η ανάπλαση της παραλιακής Αλεξανδρούπολης

http://www.gnomionline.gr/με-ταχείς-ρυθμούς-προχωρά-η-ανάπλαση-τ/

 

Μέχρι το Πάσχα εκτιμούν στο Δήμο Αλεξανδρούπολης ότι θα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της ανάπλασης της παραλιακής, καθώς οι ρυθμοί εκτέλεσης των εργασιών είναι ταχύτατοι. Την ίδια στιγμή, έχει ήδη ξεκινήσει και το έργο της δεύτερης φάσης, κάτω από το Φάρο, στους ναυτοπροσκόπους, το οποίο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα.

 

 

 

Ποια είναι η σωστή θέση που πρέπει να κοιμάστε;

https://www.parapolitika.gr/article/pia-ine-sosti-thesi-pou-prepi-na-kimaste

 

Δεν υπάρχει πραγματικά μία σωστή στάση που ο γιατρός μπορεί να συνιστά για ύπνο. Είναι ευρέως αποδεκτό ότι δεν πρέπει να αλλάζετε τον φυσικό τρόπο ύπνου σας εκτός εάν υπάρχει ιατρική αναγκαιότητα. Το ανθρώπινο σώμα τείνει να βρίσκει ασυνείδητα τη θέση που είναι πιο άνετη για αυτό. Ωστόσο, είναι πιθανό, ορισμένα προβλήματα, όπως η υπνική άπνοια, το ροχαλητό, ο πονοκέφαλος, η καούρα και η δυσκολία στην πλάτη, να γίνουν χειρότερα λόγω του τρόπου με τον οποίο κοιμάστε

 

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/pia-ine-sosti-thesi-pou-prepi-na-kimaste

 

 

 

Γ. Καμίνης: Υπηρέτησα στον Δήμο Αθηναίων με ήθος, ευγένεια και σεβασμό στην αντίθετη άποψη

https://www.naftemporiki.gr/story/1456809/g-kaminis-ypiretisa-ston-dimo-athinaion-me-ithos-eugeneia-kai-sebasmo-stin-antitheti-apopsi

 

 

Σε απολογισμό της οκταετούς θητείας του στον Δήμο Αθηναίων προχώρησε ο Γιώργος Καμίνης τονίζοντας ότι «στην Αθήνα αφήνω ό,τι ακριβώς δεν βρήκα, οικονομικούς πόρους και σχέδιο για την πόλη», ενώ υπογράμμισε ότι υπηρέτησε με ήθος, ευγένεια και σεβασμό στην αντίθετη άποψη.

«Παραλάβαμε έναν δήμο με έλλειμμα 48 εκατ. ευρώ και παραδίδω έναν δήμο με πλεόνασμα 22 εκατ. ευρώ», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων, παρουσιάζοντας στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» το δημοτικό έργο 2011 - 2019.

 



Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *