Δευτέρα, Οκτωβρίου 7

Ψηφίσαμε Κόμματα με Ποιοτική Πολιτική, δυστυχώς όμως δεν εισήλθαν στην Βουλή.


Καλημέρα. Πρέπει να γνωρίζουμε, τι ακριβώς θέλουμε και πως θα το αποκτήσουμε. Είναι ο μόνος τρόπος να δικαιωθεί ο αγώνας μας. Να λάβουμε υπόψιν πως τα κόμματα, δεν γίνονται για να αναδειχτούν κάποιες προσωπικότητες, αλλά οι προσωπικότητες αναδεικνύουν τα κόμματα.





Πολλοί από εμάς Ψηφίσαμε Κόμματα με Ποιοτική Πολιτική, δυστυχώς όμως δεν εισήλθαν στην Βουλή. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αδιαφορούν για τα Κόμματα μας διότι Υπηρετούν Συγκεκριμένα Συμφέροντα. Εμείς γιατί ασχολούμαστε με τα φθαρμένα κόμματα, γιατί σιωπούμε και δεν προβάλλουμε τις Ελληνικά Ποιοτικές Πολιτικές Θέσεις μας; Ο Αγώνας για την επικράτηση της Εθνικά και Κοινωνικά, Αποδεκτής Πολιτικής, δεν σταματά μόλις τερματίσει χρονικά η προεκλογική περίοδος. Ο Αγώνας Συνεχίζεται μέχρι την Δικαίωση του.

Καλώς ή Κακώς ζητούμε από τους πολιτικούς να προσέχουν, ώστε τα λόγια τους να συνάδουν με τις πράξεις τους.Εμείς όμως, μετά τις εκλογές, δυστυχώς ξεχνούμε την μαχητικότητα μας να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματα μας, και εισερχόμαστε σε μία κατάσταση κατάκρισης κάθε πολιτικής κίνησης των "μεγάλων" κομμάτων.Η Ελλάδα θα πάει "εμπρός" μελετώντας τις προτάσεις μας. Συνεπώς ας σκεφτούμε τι θα προτείνουμε για το ευοίωνο μέλλον μας.


Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *